Rent spildevand med dit eget biologiske renseanlæg

Biologisk minirenseanlæg

Med et biologisk minirenseanlæg kan du selv rense dit spildevand i det åbne land.

Vi vejleder gerne i den bedste løsning for dig

40 42 94 38

Skal du selv rense dit spildevand?

Med et biologisk minirenseanlæg kan du selv rense dit spildevand i det åbne land. Renseprocessen i minirenseanlægget fungerer på samme måde som den naturlige renseproces i et sundt vandløb.

Ved hjælp af naturlige bakterier samt andre mikroorganismer renser det biologiske minirenseanlæg vandet på en hurtig og effektiv måde.

Rensningen fjerner fosfor og kvælstoffet fra vandet, og derefter kan vandet løbe ud i den nærliggende å, sø, dræn eller grøft.

Du kan ikke se minirenseanlægget

Det biologiske minirenseanlæg bliver gravet ned i terrænet, så anlægget ikke er synligt. Det eneste synlige er et dæksel på omkring 1,4 meter i diameter, som ligger lidt over terrænet.

Få mere information

Har du brug for mere information, er du velkommen til at kontakte os påtelefon 40 42 94 38.

Vi vejleder dig gerne i hvilken løsning der passer bedst til dig og din ejendom. Vi har hjulpet mange glade kunder i både Slagelse, Kalundborg & Høng på Sjælland og vi glæder os også til at hjælpe dig med at rense dit spildevand.

Vi hjælper også gerne med almindelig råd og vejledning om kloakering eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi har arbejdet inden for branchen siden 1969, så vi ved hvad vi taler om.