Dræning og afvanding ved styret underboring – no-dig-metoden. Lad PA Underboring hjælpe med dræn omkring dit hus.

Drænrør og dræning

Lad os hjælpe med dræn omkring dit hus

Dræn og afvanding​

Oplever du problemer med indtrængende vand eller fugt i enten dit hus, dine bygninger eller din kælder, kan vi anlægge dræn, som forhindrer at vandet trænger ind. Dræning og afvanding sker ved at nedgrave drænrør under jorden. Vi anvender styret underboring så vi kan grave uden gene for omgivelserne Vi graver kun der, hvor det er absolut nødvendigt. Dræningen skal være nøje afstemt, således at drænrørene er nedgravet dybt nok til at afvande jordoverfalden.

Vi har gennem mange år udført markdræning samt reparation af drænrør for landmænd ved no-dig-metoden – styret underboring.

I dag er der mange dræn, som er i dårlig stand, og i stedet for at udskifte dem, udfører vi reparationer af dem. Vi  udskifter dem kun, hvis det er nødvendigt.

Problemer med vand og fugt? Få lagt dræn

Ring på nummeret 40 42 94 38 og tal omfangsdræn med Per Andersen

Hold huset tørt med et omfangsdræn​

Et omfangsdræn er en god løsning, hvis du oplever fugt i soklen, fundamentet og kældervægge på dit hus. Det kan give skader på huset og der er risiko for, at der kommer råd og svamp inde i boligen.

Vi kan hjælpe med at afklare om et omgangsdræn er løsningen

Som noget af det første, skal årsagen til fugten og dens omfang undersøges. Vi undersøger også, hvilke jordforhold der er omkring dit hus. Omfangsdrænet er mest effektivt i lerjord. Læs evt. mere hos Bolius.

Tal med os – vi er autoriseret kloakmester

Det er vigtigt, at gravearbejdet udføres korrekt. Der er grænser for, hvor tæt på huset  man kan grave og hvor meget uden at risikere, at jorden skrider, derfor anvender vi styret underboring (no-dig-metoden) – så undgår du også at få gravet hele vejen rundt dit hus.
Derudover er der en række tekniske forhold omkring valg af drænrør i forhold til jordens sammensætning. Det gælder om at undgå, at drænrøret stopper til, så det ikke virker.

Skal vi hjælpe dig med dræning?

Dræning er meget sæsonpræget, og derfor udfører vi det hovedsagligt om foråret inden markerne skal sås samt om efteråret efter høsten. Hvis vi skal hjælpe dig, med blandt andet at anlægge drænrør samt dræne dine marker, kan du kontakte os på telefon 40 42 94 38.